Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Ik versterk jouw merk

Opvallen op jouw manier, offline en online.

Ontdek mijn aanbod

Hey ambitieuze ondernemer! Met alleen een bedrijfsnaam, logo en visitekaartje red je het tegenwoordig niet meer. Online is waar jij pas echt aan je doelgroep kunt laten zien hoe tof jouw onderneming is.

Of je nu net uit de startblokken komt als ondernemer of toe bent aan een merk makeover: een unieke branding zet je merk sterk op de kaart.

Kies wat bij jou past uit de volgende onderdelen van mijn aanbod. Of kies lekker niet, en laat mij je het vergroten van online zichtbaarheid volledig uit handen nemen.

Dit kan ik voor je beteken:

WEBSITE OP MAAT

Wil jij een gebruiksvriendelijke website die tot in de puntjes spiegelt waar jij voor staat als ondernemer? Kies dan het website op maat pakket. Ik ontwerp ‘m zo dat je website op elk mogelijk device goed zichtbaar is. Na oplevering kun jij jouw website zelf beheren en updaten.

STRATEGISCHE BRANDING

Strategische branding is de basis. Nadat ik jouw merk onder handen heb genomen ben je verzekerd van een unieke branding die volledig aansluit bij jou en je missie. Zo val jij op in de massa, voel je je perfect vertegenwoordigd en kom je in het vizier van je klanten!

SOCIAL MEDIA BEHEER

Onderscheid jezelf en pak direct de aandacht met killer socials. Door je social media beheer uit te besteden aan mij hou jij meer tijd over om te doen waar jij in uitblinkt. Lekker toch? Ik weet precies hoe ik via jouw social media meer klanten aantrek. Je ziet je socials gewoon groeien!

Weet je nog niet wat je wilt?

No problem. Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in om dat samen te ontdekken!

Leer de Instageheimen

Instagramcursus voor de doe-het-zelvers

Wil je graag de basis leren van Instagram? Of beheers je de basis al, maar lukt het maar niet om meer klanten via Instagram te krijgen? Dan help ik jou graag met de Instagramcursus aan huis.

In 2 uur tijd leer ik jou alles wat jij zou willen leren over Instagram en hoe jij Instagram kan inzetten voor jouw bedrijf. Heb je meer van mijn tijd nodig? Dan is het ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. Na de Instagramcursus aan huis weet jij hoe jij Instagram effectief kan inzetten voor jouw bedrijf!

Volg je mij al op Instagram?