Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Hi, ik ben Jessie!

Verliefd op design en social media

Tof dat je er bent!

Mijn naam is Jessie Jacobs, geboren Groesbeekse en het vrolijke gezicht achter jeSocials. Ik help ondernemers aan meer zichtbaarheid via hun socials, zodat zij meer klanten aantrekken.

Voordat ik ondernemer werd had ik al 9 jaar ervaring als grafisch ontwerper in the pocket. Maar loondienst ging steeds meer knellen: mijn creativiteit kreeg niet volledig de ruimte, en dat past niet bij een vindingrijk en ambitieus type als ik. Ik wilde meer vrijheid om design en merkstrategie te bepalen op mijn manier. En vrijheid om te werken waar ik maar wilde, of dat nou aan de keukentafel thuis was of ergens diep in een jungle.

Dus sprong ik begin 2021 in het diepe. Met jeSocials voeg ik mijn twee grootste liefdes samen: social media en design.

De missie van miss Jessie

Met mijn jaren ervaring en twee studies, Event Marketing en Communicatie Multimedia Design, help ik ondernemers die toe zijn aan een unieke branding strategie of rebranding. Door ze alles (of delen) van hun online zichtbaarheid uit handen te nemen. Of ze de geheimen van Instagram te verklappen. Dat heeft al geleid tot supertoffe projecten waar ik beretrots op ben.

Waar ik ontzettend veel energie van krijg? Het mogen uitstippelen van een nieuwe huisstijl en strategie. Maar ik stuiter nog harder van het moment dat mijn werk leidt tot meer zichtbaarheid en klanten voor jou!

Genoeg over mij! Ik ben heel nieuwsgierig naar jou. Snak je naar meer online zichtbaarheid voor je onderneming? Heb je nog geen herkenbare huisstijl? Plan dan een gratis kennismaking met me in, ik denk graag met je mee!

Teamwork makes the dream work

Daniek Timmermans, contentcreator

Daniek Timmermans, contentcreatorHoi, ik ben Daniek Timmermans, een Communicatie student aan de HAN. Ik ben bijna klaar met mijn studie en ik geniet ervan om mijn creativiteit te uiten in het schrijven van teksten en spelen met woorden. Na mijn studie staat een grote reis naar Azië hoog op mijn bucketlist!
Fleur van Stiphout, contentcreator

Fleur van Stiphout, contentcreatorIk ben Fleur van Stiphout, een derdejaars Communicatie student aan de HAN. Binnenkort begin ik aan mijn stage op Curaçao, een langgekoesterde droom! Ik ben creatief en geniet van het bedenken van originele ideeën. Als contentcreator kan ik dit perfect combineren met mijn passie voor social media.
Sharon Boerboom,<br>ADS-specialist<br>

Sharon Boerboom,
ADS-specialistIk ben Sharon Boerboom, een ervaren marketeer die sinds 2021 ondernemers en bedrijven helpt met meetbare resultaten op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Google, door effectieve marketingoplossingen aan te bieden. En het beste van alles is dat ik werk van waar ik wil.

Dit zeggen klanten over mij

-

Jessie achter de schermen

Thuis meegekregen?

Thuis meegekregen?Mijn vader is ondernemer, mijn moeder management assistent. Van hen heb ik twee belangrijke eigenschappen meegekregen: georganiseerdheid en creativiteit. Die combinatie zie je niet vaak, maar ik heb ‘m.
Op je bucketlist?

Op je bucketlist?Mijn bucketlist is echt nog oneindig lang… Misschien is dat maar goed ook, toch? Dit staat wel heel hoog op mijn lijstje: een actieve vulkaan beklimmen, paragliden en vloeiend Spaans kunnen spreken. To be continued!
Tofste reis?

Tofste reis?Poeh, dat vind ik een hele moeilijke! Ik heb gelukkig al veel van de wereld mogen zien, maar als ik echt moet kiezen dan zouden op dit moment Sri Lanka, Colombia en Java het hoogst op mijn lijstje staan.

Meer online zichtbaarheid is ook mogelijk voor jou

Toe aan meer klanten? Vergeet huis-aan-huis krantjes: online is waar jouw doelgroep op je wacht. Tijd om in je online zichtbaarheid te investeren dus! Maar hoe val je dan op, en hoe hou je het dichtbij jezelf? Dat is waar ik kan helpen.

Ik zorg ervoor dat jij herkenbaar wordt voor jouw klanten. Dat jouw eigen unieke branding volledig aansluit bij waar jij en jouw bedrijf voor staan. Zo komen de klanten die je zoekt op jouw pad.

Benieuwd hoe ik jouw merk zichtbaarder kan maken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met me in. Ik kijk ernaar uit met je op ontdekkingstocht te gaan!

Volg je mij al op Instagram?