Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Het middelpunt van je merkstrategie

Doordacht webdesign voor jou

Shine online

Een website op maat is de tweede stap naar een ijzersterk merk. Met je unieke branding als basis creëer ik het middelpunt van je merkstrategie: jouw website. Die is de beste vriend van de zoekmachines dankzij SEO, maar nog belangrijker: gebruiksvriendelijk, herkenbaar en aantrekkelijk voor jou en je klanten. Shine online met jouw unieke website op maat!

Waarom een website op maat voor jou werkt

Je website is de spin in het web van online zichtbaarheid. Je socials, je ads en je offline uitingen verwijzen allemaal hiernaartoe. Hier vinden je klanten alle informatie die ze nodig hebben: wie je bent, je aanbod, portfolio, reviews, contactinfo, noem het maar op!

Daarnaast kom je met een overzichtelijke website betrouwbaar en transparant over. Genoeg redenen voor een website die er gelikt uitziet, slim werkt én goed gevonden wordt toch?

Met mijn achtergrond als Interaction Designer maak ik een webdesign voor je dat al die hokjes afvinkt. Ik leer jou natuurlijk de fijne kneepjes van je website, zodat je hem na oplevering zelf kunt beheren en updaten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw website op maat.
Uitgelichte projecten

Tarieven

Webdesign only
 • Kennismakingsgesprek
 • Professioneel webdesign
 • Omzetten ontwerp naar HTML
 • Statamic licentie
 • Technische implementatie CMS

€ v.a. 385,-

Website
 • Kennismakingsgesprek
 • Professioneel webdesign
 • Omzetten ontwerp naar HTML
 • Statamic licentie
 • Technische implementatie CMS

€ v.a. 1215,-

Hosting
 • Hosting Statamic website
 • Maximaal 3 e-mailadressen
 • Dagelijkse backups
 • Jaarlijkse licentiekosten Statamic

€ 180,- per jaar

Bovenstaande tarieven zijn prijsindicaties. Ieder project is anders en daarom zullen de uiteindelijke prijzen variëren.

Hier kan ik je ook mee helpen

Laat je website opvallen door:

Strategische branding

Strategische branding

Strategische branding is de basis. Nadat ik jouw merk onder handen heb genomen ben je verzekerd van een unieke branding die volledig aansluit bij jou en je missie. Zo val jij op in de massa, voel je je perfect vertegenwoordigd en kom je in het vizier van je klanten!
Social media beheer

Social media beheer

Onderscheid jezelf en pak direct de aandacht met killer socials. Door je social media beheer uit te besteden aan mij hou jij meer tijd over om te doen waar jij in uitblinkt. Lekker toch? Ik weet precies hoe ik via jouw social media meer klanten aantrek. Je ziet je socials gewoon groeien!

Dit zeggen klanten over mij

-

Werkwijze

Lees hieronder hoe onze samenwerking eruit ziet

STAP 1: KENNISMAKEN

We starten onze samenwerking altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en kijken we of er een match is. Ook bespreken we de deadline van het project (houd rekening met ongeveer 4 tot 8 weken).

STAP 2: HUISWERK AANLEVEREN

Voordat ik met de eerste concepten aan de slag kan heb ik nog wat meer informatie nodig. Ik vraag je om een moodboard te maken op Pinterest zodat ik een goed beeld krijg van wat jij mooi vindt. We bespreken samen het moodboard naast nog een aantal andere belangrijke zaken zoals waar je bedrijf voor staat, wie je wil bereiken en wat je wil uitstralen.

STAP 3: EERSTE CONCEPTEN

De eerste concepten ontvang je van mij binnen 3 tot 4 weken inclusief duidelijke onderbouwing.

STAP 4: FEEDBACK GEVEN

Na de oplevering van de eerste concepten is het tijd voor feedback. Het liefst ontvang ik jouw feedback op de ontwerpen binnen 4 werkdagen. Zo zorgen we er samen voor dat we de deadline van het project halen.

STAP 5: CORRECTIES DOORVOEREN

Wil je het concept aanpassen? Dat kan! Dit proces van aanleveren, feedback geven en correcties doorvoeren herhaalt zicht tot jij helemaal tevreden bent.

STAP 6: OPLEVERING

Zodra je helemaal tevreden bent ontvang je van mij alle bestanden. Wil je jouw website aanvullen met socialmedia-beheer? Ik denk graag met je mee over wat er verder mogelijk is.

Leer de Instageheimen

Instagramcursus voor de doe-het-zelvers

Maar heb jij geen idee hoe je aan de slag gaat? Lees dan snel verder.

Wil je graag de basis leren van Instagram? Of beheers je de basis al, maar lukt het maar niet om meer klanten via Instagram te krijgen? Dan help ik jou graag met de Instagramcursus aan huis.

In 2 uur tijd leer ik jou alles wat jij zou willen leren over Instagram en hoe jij Instagram kan inzetten voor jouw bedrijf. Heb je meer van mijn tijd nodig? Dan is het ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. Na de Instagramcursus aan huis weet jij hoe jij Instagram effectief kan inzetten voor jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

Dit zijn de antwoorden op vragen die ik vaak krijg:

Hoe zorg je ervoor dat mijn website mobielvriendelijk is?

Er zijn verschillende manieren waarop we ervoor kunnen zorgen dat jouw website mobielvriendelijk is. Een van de belangrijkste methoden is het gebruik van responsief webdesign. Dit houdt in dat de layout van de website automatisch aangepast wordt aan de grootte van het scherm van de gebruiker, zodat de inhoud goed leesbaar en toegankelijk is op alle soorten apparaten, waaronder smartphones en tablets.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de afbeeldingen en andere media op de website geoptimaliseerd zijn voor mobiele gebruikers, zodat de pagina's snel laden. Ook is het aan te raden om navigatie-elementen te gebruiken die gemakkelijk te bedienen zijn met de vingers, zoals grotere knoppen en duidelijke tekstlinks.

We zorgen er dus voor dat de website gebruiksvriendelijk is voor mobiele gebruikers door middel van responsief webdesign, geoptimaliseerde media en een gebruiksvriendelijke navigatie.

Hoe zorg je ervoor dat mijn website goed gevonden wordt in zoekmachines?

Er zijn verschillende manieren waarop we ervoor kunnen zorgen dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Een van de belangrijkste methoden is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit houdt in dat we werken aan technische en inhoudelijke aspecten van de website om ervoor te zorgen dat deze beter geïndexeerd wordt door zoekmachines. Hierdoor zal jouw website een hogere positie krijgen in de zoekresultaten.

De technische aspecten waar we op letten zijn bijvoorbeeld de structuur van de website, de snelheid van de website, de mobielvriendelijkheid, de veiligheid van de website (HTTPS) en de gebruiksvriendelijkheid.

De inhoudelijke aspecten waar we op letten zijn bijvoorbeeld de kwaliteit van de tekst, de afbeeldingen, video's en andere media op de website, het juiste gebruik van zoekwoorden, de interne linkstructuur, de interne navigatie en de kwaliteit van de inkomende links.

We zorgen er dus voor dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines door middel van zoekmachineoptimalisatie, waarbij we werken aan technische en inhoudelijke aspecten van de website.

Hoe zorg je ervoor dat mijn website beveiligd is tegen hacking?

We zorgen ervoor dat jouw website beveiligd is tegen hacking door middel van SSL-certificaten, regelmatige updates van software, firewall beveiliging, beperking van toegangsrechten, regelmatige back-ups en het uitvoeren van beveiligingsaudits.

Hoe zorg je ervoor dat mijn website aansluit bij mijn huisstijl en boodschap?

We zorgen ervoor dat jouw website aansluit bij jouw huisstijl en boodschap door middel van het in kaart brengen van jouw merkidentiteit, het overleg met jou over de boodschap en huisstijl elementen die je wilt uitstralen en het toepassen van deze elementen in de layout en inhoud van de website.

Hoe zorg je ervoor dat mijn website snel laadt?

We zorgen ervoor dat jouw website snel laadt door middel van optimalisatie van de afbeeldingen en andere media, het gebruik van een snelle hosting service, minimaliseren van code, en het gebruik van caching technieken.

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.