Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Spelkwartier

Branding + Website

Over het project

Begin 2021, toen jeSocials nog vers van de pers was, kwam ik in contact met Sjoerd van Ray.nl. Hij was, als webdeveloper, op zoek naar een webdesigner. We kenden elkaar nog van een eerdere stage die ik liep bij een web-bedrijf in Elst. Toen hij via LinkedIn zag dat ik voor mezelf begonnen was, nam hij contact met mij op.

Het eerste project dat we samen aangingen was een website voor Spelkwartier, een spellenspeciaalzaak in Arnhem. Supergaaf project als je het mij vraagt! Patrick, de eigenaar van Spelkwartier, nam contact met mij op en we bespraken zijn wensen. Voordat ik aan de slag kon met de website, vroeg hij me eerst om een nieuwe huisstijl te ontwerpen inclusief logo, visitekaartjes en briefpapier.

Hieronder zie je de resultaten en die mogen er zijn! Je kunt de website bekijken via www.spelkwartier.nl. Webdevelopment is uitgevoerd door het team van Sjoerd Rutten van Ray.nl.
Klant: Spelkwartier Categorie: Branding + Website Jaar: 2021
Conceptlogo's (niet gekozen)
Logo (gekozen)
Webdesign

Woorden van de klant

“Jessie heeft voor ons niet alleen de website vormgegeven maar ook een ontzettende boost aan onze huisstijl gegeven. Het is erg prettig samenwerken met Jessie. Ze heeft een heldere communicatie, komt met goede voorbeelden en is bovenal erg creatief met het gebruik van onze input. Wanneer je nu de winkel binnenloopt zie je de stijl van de website overal terugkomen. Echt helemaal top!”

- Patrick, Spelkwartier

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.