Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Leer de Instageheimen

Instagramcursus voor de doe-het-zelvers

Instagramcursus op maat

Wil je graag de basis leren van Instagram? Of beheers je de basis al, maar lukt het maar niet om meer klanten via Instagram te krijgen? Dan help ik jou graag met de Instagramcursus aan huis.

In 2 uur tijd leer ik jou alles wat jij zou willen leren over Instagram en hoe jij Instagram kan inzetten voor jouw bedrijf. Heb je meer van mijn tijd nodig? Dan is het ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. Na de Instagramcursus aan huis weet jij hoe jij Instagram effectief kan inzetten voor jouw bedrijf!Zij gingen je voor

-

Tarieven

BASISCURSUS
  • Tijdsduur: 2 uur
  • Meer tijd nodig? Vraag naar de strippenkaart!
  • Aan te passen naar jouw wensen
  • Straal van 15 km is gratis, daarna een kilometervergoeding of online
  • Na afloop mag je mij nog een maand appen met vragen over Instagram
  • Gratis social check
  • Gratis hashtag onderzoek

v.a. € 165,-

Bovenstaande tarieven zijn prijsindicties. Ieder project is anders en daarom zullen de uiteindelijke prijzen variëren.

Hier kan ik je ook mee helpen

misschien heb je ook interesse in:

Social media beheer

Social media beheer

Onderscheid jezelf en pak direct de aandacht met killer socials. Door je social media beheer uit te besteden aan mij hou jij meer tijd over om te doen waar jij in uitblinkt. Lekker toch? Ik weet precies hoe ik via jouw social media meer klanten aantrek. Je ziet je socials gewoon groeien!
Strategische branding

Strategische branding

Strategische branding is de basis. Nadat ik jouw merk onder handen heb genomen ben je verzekerd van een unieke branding die volledig aansluit bij jou en je missie. Zo val jij op in de massa, voel je je perfect vertegenwoordigd en kom je in het vizier van je klanten!
Website op maat

Website op maat

Wil jij een gebruiksvriendelijke website die tot in de puntjes spiegelt waar jij voor staat als ondernemer? Kies dan het website op maat pakket. Ik ontwerp ‘m zo dat je website op elk mogelijk device goed zichtbaar is. Na oplevering kun jij jouw website zelf beheren en updaten.

Veelgestelde vragen

Dit zijn de antwoorden op vragen die ik vaak krijg:

Wat als ik alleen een logo wil?

Je bent alleen geïnteresseerd in een logo, maar het is belangrijk om te weten dat een logo slechts een onderdeel is van een completere huisstijl. Een huisstijl bestaat uit meerdere elementen, zoals kleuren, lettertypes, beeldmerken en fotografie, en zorgt voor een echte merkbeleving. Deze elementen werken samen om een consistente en herkenbare identiteit te creëren die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Het is daarom aan te raden om een huisstijl te ontwikkelen in plaats van alleen een logo. Ik kan je helpen om een complete huisstijl te ontwikkelen die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en identiteit. Hierdoor zorg ik voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Waarom een strategische branding?

Een strategische branding is belangrijk omdat het helpt om jouw bedrijf beter herkenbaar te maken voor klanten en het onderscheidt van de concurrentie. Het gaat erom hoe jouw bedrijf zich presenteert en hoe jij jezelf wilt laten zien aan de wereld. Denk hierbij aan dingen zoals het logo, de kleuren, de lettertypes en de manier waarop jij jouw boodschap uitdraagt. Dit alles zorgt voor een consistente en professionele uitstraling, die jouw bedrijf herkenbaar maakt voor de klanten.

Een goede strategische branding helpt ook bij het aantrekken van de juiste klanten en het versterken van de relatie met bestaande klanten. Als jouw bedrijf een sterk merk heeft, zal dit leiden tot grotere merkbekendheid en loyaliteit. Dit betekent dat klanten jouw bedrijf als meer waardevol zullen zien.

In de huidige tijd, waarin de concurrentie groot is en de aandacht van klanten beperkt, is een strategische branding onmisbaar voor het succes van jouw bedrijf. Het helpt jouw bedrijf om zich te onderscheiden, een groter bereik te hebben en meer waarde toe te voegen voor jouw klanten. Het is een investering in de toekomst van jouw bedrijf en zorgt voor een solide basis voor groei en succes. Dus als je serieus bent over het opbouwen van jouw bedrijf, is een strategische branding een must.

Hoeveel kost website?

Website kost zoveel.

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.