Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Leer de Instageheimen

Instagramcursus voor de doe-het-zelvers

Instagramcursus op maat

Wil je graag de basis leren van Instagram? Of beheers je de basis al, maar lukt het maar niet om meer klanten via Instagram te krijgen? Dan help ik jou graag met de Instagramcursus aan huis.

In 2 uur tijd leer ik jou alles wat jij zou willen leren over Instagram en hoe jij Instagram kan inzetten voor jouw bedrijf. Heb je meer van mijn tijd nodig? Dan is het ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. Na de Instagramcursus aan huis weet jij hoe jij Instagram effectief kan inzetten voor jouw bedrijf!Zij gingen je voor

-

Investering

BASISCURSUS
  • Tijdsduur: 2 uur
  • Meer tijd nodig? Vraag naar de strippenkaart!
  • Aan te passen naar jouw wensen
  • Straal van 15 km is gratis, daarna een kilometervergoeding of online
  • Na afloop mag je mij nog een maand appen met vragen over Instagram
  • Gratis social check
  • Gratis hashtag onderzoek

v.a. € 180,-

Bovenstaande tarief is excl. btw en is een prijsindictie. Ieder project is anders en daarom zullen de uiteindelijke prijzen variëren.
 

Hier kan ik je ook mee helpen

misschien heb je ook interesse in:

Social media beheer

Social media beheer

Onderscheid jezelf en pak direct de aandacht met killer socials. Door je social media beheer uit te besteden aan mij hou jij meer tijd over om te doen waar jij in uitblinkt. Lekker toch? Ik weet precies hoe ik via jouw social media meer klanten aantrek. Je ziet je socials gewoon groeien!
Strategische branding

Strategische branding

Strategische branding is de basis. Nadat ik jouw merk onder handen heb genomen ben je verzekerd van een unieke branding die volledig aansluit bij jou en je missie. Zo val jij op in de massa, voel je je perfect vertegenwoordigd en kom je in het vizier van je klanten!
Website op maat

Website op maat

Wil jij een gebruiksvriendelijke website die tot in de puntjes spiegelt waar jij voor staat als ondernemer? Kies dan het website op maat pakket. Ik ontwerp ‘m zo dat je website op elk mogelijk device goed zichtbaar is. Na oplevering kun jij jouw website zelf beheren en updaten.

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.