Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

RoamerSoft

Social media + Drukwerk

Over het project

Sinds ik met jeSocials volledig voor mezelf begonnen ben, werk ik ook enkele maanden met mijn onderneming online vanuit het buitenland. Ik heb een passie voor reizen en tijdens Corona kwam het besef dat ik alleen mijn laptop en goede wifi nodig heb. Zo werkte ik afgelopen jaar al vanuit Mexico, Puglia, Praag en New York. Op dit moment schrijf ik dit bericht vanuit Colombia, een droom die uitkomt!

Dat is ook hoe ik Bas, de eigenaar van RoamerSoft, heb leren kennen. Met zijn bedrijf RoamerSoft help hij jou als ondernemer om op maat gemaakte webapplicaties en cross-platform mobiele apps te bouwen die je helpen je doelen te bereiken. Daarbij biedt hij een all-in-one oplossing, waarin hij als full stack developer de front-end development, backend development en server deployment voor zijn rekening neemt om je volledig te kunnen ontzorgen.

Sinds begin 2022 ben ik met Bas de samenwerking aangegaan. Zo heb ik voor hem een Ebook en infographic mogen ontwerpen. Daarnaast beheer ik ook de RoamerSoft socialmedia op Instagram, Facebook en LinkedIn. We hebben samen al mooie dingen mogen maken! Een samenwerking om trots op te zijn en die hopelijk nog lang aan zal houden.
Klant: RoamerSoft Categorie: Social media + Drukwerk Jaar: 2022
Instagram (printscreen van begin 2021)
Infographic
Ebook

Woorden van de klant

"Sinds begin 2022 werk ik met veel plezier samen met Jessie. Zo heeft ze voor mij een prachtig Ebook en mooie infographic ontworpen waar ik heel blij mee ben. Daarnaast beheert ze ook de RoamerSoft socialmedia op Instagram, Facebook en LinkedIn en denkt ze heel goed mee. Voordat ik Jessie kende had ik de grootste moeite om mijn socialmedia bij te houden. Ik vond het lastig om content te bedenken en het was ook niet echt mijn ding is. Nu, met de hulp van Jessie, gaat dat super goed en hebben we samen al mooie content bedacht en gepost. Helemaal top!"

- Bas, RoamerSoft

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.