Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Notre Dame des Anges

Social media

Over het project

Aan het begin van jeSocials, werd de Notre Dame een van mijn eerste klanten. Tot op heden hebben we nog steeds een erg fijne samenwerking en is de samenwerking zelfs uitgebreid. Tijdens deze samenwerking heb ik vooral veel contact met Maud, zij levert mij content aan van actuele bezigheden in en rondom de school voor socialmedia. De eerste 1,5 jaar lag de focus vooral op Instagram en Facebook (sinds begin 2021 opgestart). Daarvoor ontwierp ik ook socialmedia-templates.

Sinds het begin van het schooljaar 2022-2023 zijn we ook actief aan de slag gegaan met een wervingscampagne voor nieuwe leerlingen via Instagram-Reels en TikTok. Hiervoor kom ik één keer per maand content opnemen in de school. We hebben hiervoor dan ook verschillen groepen leerlingen geworven om in de filmpjes te ‘shinen’. Je zag gelijk dat het aansloeg met aan het begin al views tussen de 1.500 en 10.000. Zodra we wat maanden verder consequent posten, zal dit alleen maar verder groeien.

Een fijne samenwerking die hopelijk nog lang aan zal houden.
Klant: Notre Dame des Anges Categorie: Social media Jaar: 2021 - heden
Resultaten
Instagram (4 feb. 2021 - 10 okt. 2022)
TikTok (22 sep. 2021 - 10 okt. 2022)

Woorden van de klant

"Al een aantal jaar probeerden we onze socialmedia-kanalen up-to-date te maken én te houden, maar we merkten steeds maar weer dat dit makkelijker gezegd was dan gedaan. Het bijhouden van socialmedia is echt een vak apart; het kost veel tijd om van tevoren te bedenken wat er die week gepost gaat worden, wanneer het beste moment is om te posten, hoe die post het beste overkomt bij de doelgroep en bovendien is de juiste vormgeving van groot belang. Jessie helpt ons met het herinneren aan belangrijke momenten, zodat er ook daadwerkelijk op tijd voor content gezorgd kan worden (zonder herinnering schiet dit er door de waan van de dag vaak bij in). Daarnaast zorgt Jessie ervoor dat de posts op tijd geplaatst worden, strak vormgegeven. Jessie helpt ons met een stukje creativiteit, zo komt ze met leuke ideeën, kent ze de doelgroep (TikTok!) en ze heeft ons bereik in de afgelopen jaren flink doen toenemen. Tot slot beantwoordt ze berichten via onze socialmedia-kanalen, weliswaar altijd in overleg. Het werk dat ze van ons overneemt, is voor ons van groot belang en we zouden het op deze manier nooit kunnen evenaren."

- Maud, Notre Dame des Anges

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.