Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Albert Heijn Nijmegen

Social media

Over het project

Socialmedia is dé plek waar jouw doelgroep zich bevindt. Ook zie je dat bijna elk platform zich volledig focust op video. Bewegend beeld trekt de aandacht in de overvolle tijdlijn en heeft een groot bereik. Daarom ben ik een half jaar geleden gestart met wervingscampagnes van personeel via Instagram-Reels en TikTok. Dit doe ik onder andere voor Albert Heijn Nijmegen, waarbij dit in een paar maanden al zorgde voor tientallen nieuwe medewerkers. Door het inzetten van video-content die perfect bij de doelgroep past, zullen meer mensen interactie met je bedrijf of organisatie hebben.

Tijdens mijn studie heb ik zo’n 5 jaar bij Albert Heijn Groesbeek gewerkt als Senior Verkoper. Dat is ook hoe supermarktmanager Tom Hofman bij mij terecht kwam. Sinds juni 2022 voeren we nu een wervingscampagne uit voor Albert Heijn Nijmegen via Instagram en TikTok. Hoe gaaf is dat? In eerst instantie zouden we de campagne voor drie maanden uitvoeren en daarna stoppen. Maar omdat het zo goed aansloeg bij de doelgroep hebben we de campagne tot nader bericht verlengd.
Klant: Albert Heijn Nijmegen Categorie: Social media Jaar: 2022
Instagram (16 juni - 10 oktober 2022)
TikTok (16 juni - 10 oktober 2022)

Woorden van de klant

"Als Albert Heijn Nijmegen waren we op zoek naar een socialmedia-specialist, om deze kanalen beter te kunnen gebruiken voor de werving van nieuwe medewerkers. Toen dacht ik aan Jessie, die in het verleden als bijbaner bij ons gewerkt had en inmiddels een eigen bedrijf in socialmedia was gestart. Het contact was zo gelegd en was meteen constructief. De samenwerking zijn we vervolgens aangegaan en ze heeft voor ons zowel de TikTok als Instagram opgestart. Ze kent de slimmigheden op deze kanalen en weet goede content te maken die aansluit op onze doelgroep. Ze werkt binnen de afgesproken kaders heel zelfstandig en geen vraag is haar te veel. Inmiddels zijn we 3 maanden 'online' hiermee en boeken we prima resultaten! We hebben de samenwerking onlangs zelfs verlengd. Ik zou jeSocials iedereen aanraden!"

- Tom Hofman, Supermarktmanager Albert Heijn Nijmegen

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.