Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Almfest Groesbeek

Branding + Drukwerk + Social media

Over het project

Eind juni 2021 kreeg ik via Maarten de opdracht om een complete huisstijl voor Almfest te ontwerpen. Het festival in Groesbeek stond op dat moment nog in de kinderschoenen. Er was alleen een idee en datum voor het festival dat oktober 2021 plaatsvond. Een branding moest nog volledig ontworpen worden.

Van een logo, spandoek en (e)tickets tot het beheren van socialmedia. Ik mocht de gehele stijl ontwerpen en twee weken later stond alles al! Een supertoffe opdracht, waar ik met trots op terugkijk.
Klant: Almfest Groesbeek Categorie: Branding + Drukwerk + Social media Jaar: 2021
Huisstijl

Woorden van de klant

“Bij een nieuw evenement hoort natuurlijk ook een bijpassende huisstijl. Hier heeft Jessie van A tot Z voor gezorgd. Belangrijk voor ons als opdrachtgever was dat het ‘Almfest’ overal duidelijk in terug zou komen. Het idee achter het merk, dat heeft Jessie goed begrepen. Het begon met een prachtig logo en daarop werden posters, hardcopy tickets, e-tickets, flyers, en banners ontworpen. Jessie heeft zelfs onze socialmedia-kanalen en elementen voor de website ontwikkelt en voorzien van content. Voor iedere vraag die wij hadden heeft Jessie een passend ontwerp gemaakt! Dus wil je jouw merk op een professionele wijze zichtbaar laten zijn zowel online als offline, dan moet je bij Jessie van jeSocials zijn.”

- Maarten, Almfest Groesbeek

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.