Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Baby Bubble Spa

Branding + Social media + Drukwerk

Over het project

“Ik zou graag een afspraak met jou willen maken om het een en ander te bespreken voor mijn nieuwe onderneming.” Dat was letterlijk het berichtje dat ik van Joyce, eigenaresse van Baby Bubble Spa, kreeg toen alles nog in de kinderschoenen stond. Begin augustus 2021 nam Joyce contact op.

Zij wilde graag een logo en compleet verzorgde huisstijl voor haar nieuwe onderneming. In het begin mocht ik hier nog niks over loslaten, maar inmiddels zijn ze alweer een jaar geopend.

We zijn beide erg blij met het resultaat! Joyce: “Ik ben er heel blij mee! Het logo, de visitekaartjes en de cadeaubonnen passen perfect bij elkaar. De stijl die ik wilde neerzetten is helemaal zoals ik ‘m wilde hebben.”

Ook mocht ik voor één maand de socials (Instagram en Facebook) van Baby Bubble Spa opstarten. Voor de herkenbaarheid heb ik er ook voor gekozen de huisstijl hierin terug te laten komen. Dit zie je terug in de posts en de highlights. Samen met de foto’s van vormt het een mooi geheel.
Klant: Baby Bubble Spa Categorie: Branding + Social media + Drukwerk Jaar: 2021
Huisstijl
Visitekaartjes
Cadeaubonnen

Woorden van de klant

“Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Jessie. Zij verzorgde mijn logo, huisstijl en hielp mij met het opstarten van mijn socialmedia-accounts. Jessie luisterde goed naar mijn wensen waardoor het eindresultaat precies geworden is zoals ik voor ogen had. Met vragen kon ik meteen bij haar terecht en ze gaf me waardevolle tips! Ook wanneer haar werk af is houdt ze nog een klein oogje in het zeil en komen er af en toe nog tips en tops voorbij. Ik ben erg tevreden!”

- Joyce, Baby Bubble Spa

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.