Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

CV. De Doordouwers

Branding

Over het project

CV. De Doordouwers is een carnavalsvereniging uit Lithoijen en Teeffelen. Zij organiseren met hun carnavalsvereniging de carnaval in deze dorpen. Sinds dit jaar hebben zij een nieuw bestuur en willen ze het volksfeest in het dorp in een moderner jasje steken. Daarvoor waren ze ook op zoek naar een frisse start met een nieuw imago en daar hoort natuurlijk een passende huisstijl bij. Ze vroegen of ik interesse had om ‘hier eens naar te kijken’. Natuurlijk wil ik dat!

Ik werd meteen enthousiast van deze opdracht omdat het weer eens wat anders is. Deze keer kon ik echt ‘out of the box’ denken en wat meer aan de slag met een cartoon-stijl. Toch net anders dan wat ik normaal doe voor zakelijke klanten.

Ze waren op zoek naar een carnavalslogo wat vooral moest duiden op: FEEST! Ook moest het toe te passen zijn op kledij en omgezet worden in socialmedia-templates. Een fris logo met opvallende kleuren, niet gelieerd aan het oude logo. Als het gekoppeld kon worden aan het woord ‘doordouwen’ zou dat top zijn.

Een beeldmerk was gewenst, wel passend bij de naam ‘doordouwers’. Wat betreft kleuren had ik vrij spel. Het moest aansluiten bij de kern van hun vereniging: feest. Daarnaast komt de vereniging, zoals hierboven eerder genoemd, uit twee plaatsen: Lithoijen en Teeffelen. Het zou leuk zijn als deze in het logo verwerkt worden, maar dit is geen vereiste (het Verkus en Waterratten rijk).
Klant: CV. De Doordouwers Categorie: Branding Jaar: 2022
Logo before
Logo after
Huisstijl

Woorden van de klant

“Wij van carnavalsvereniging de Doordouwers waren op zoek naar een nieuwe look. Dit in de zin van een nieuw logo en socialmedia-templates. Via via kwamen we bij Jessie van jeSosials terecht. Na een aangenaam telefonisch overleg waarin onze wensen besproken werden, waren we in afwachting van wat er komen zou. Het resultaat mag er zijn! Al met al een fijn verloop van de samenwerking. Om een lang verhaal kort te maken: supersnelle service, meedenken in mogelijkheden, nette prijskwaliteit verhouding en zeer creatief.”

- Roy, CV. De Doordouwers

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.