Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Her Balance

Branding

Over het project

Annemieke kwam bij mij met de vraag of ik een nieuwe naam, logo en huisstijl voor haar bedrijf kon creëren. Ze nam contact met mij op via WhatsApp en we planden een kennismakingsgesprek in. Er bleek direct een klik en ik mocht voor haar aan de slag met een complete branding voor haar bedrijf, in eerst instantie nog zonder bedrijfsnaam.

Omdat het bedrijf er is voor de vrouw en haar balans in het leven, voeding, hormonen en gezondheid, bedachten we samen de naam ‘Her Balance’. Vervolgens ging ik aan de hand van ons kennismakingsgesprek en moodboard via Pinterest, aan de slag met de branding. Als resultaat een compleet unieke branding die volledig past bij wat Annemieke uit wil stralen met Her Balance. Wij zijn er trots op! Kijk zelf maar.
Klant: Her Balance Categorie: Branding Jaar: 2022
Huisstijl

Woorden van de klant

“Ik vond Jessie op Instagram! Daar zag ik dat ze een heel mooi logo gemaakt had voor een schoonheidssalon. Dat trok mijn interesse en ik heb toen gelijk contact opgenomen. We hadden een heel leuk kennismakingsgesprek waarin ik mijn wensen door had gegeven en vertelde waar mijn bedrijf voor staat. Jessie is aan de slag gegaan en daar is een geweldig logo uitgekomen. Het logo was nog mooier dan verwacht en helemaal waar Her Balance voor staat. Jessie was heel flexibel en betrok me heel fijn bij het ontwerp. Bij deze wil ik Jessie bedanken voor haar geduld, tijd en creativiteit!”

- Annemieke, Her Balance

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.