Mara Paardenmassage

Branding + Drukwerk

Over het project

Eind september 2021 is Mara gestart met haar bedrijf Mara Paardenmassage. Mara is paardenmassage-therapeut in Groesbeek. Ze vroeg mij om een huisstijl voor haar nieuwe onderneming te ontwerpen.

Mara: "Ik ben super blij met het eindresultaat! Het ontwerp past super goed bij mij en bij wat ik doe. Jessie, nogmaals bedankt voor het mooie ontwerp van het logo en de huisstijl."
Klant: Mara Paardenmassage Categorie: Branding + Drukwerk Jaar: 2021
Huisstijl
Visitekaartjes

Woorden van de klant

“Ik heb Jessie gevraagd of zij een logo en huisstijl zou willen maken voor mij bedrijf. Vooraf was duidelijk wat de kosten zouden zijn en wat ik van haar kon verwachten. Jessie kwam met een aantal ontwerpen waarvan ik mocht aangeven wat ik wel en niet mooi vond. Ze reageerde snel en professioneel op mijn aanpassingen. De communicatie verliep soepel en snel. Jessie puzzelde net zo lang tot dat ik helemaal tevreden was. Ik ben nog steeds erg blij met het eindresultaat dat helemaal past bij mij en mijn bedrijf. Nogmaals bedankt Jessie!”

- Mara, Mara Paardenmassage

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.