Sharon Marketing & Media

Branding

Over het project

Af en toe werk ik met jeSocials vanuit het buitenland. Zo werkte ik in 2021 in de maanden oktober en november vanuit Mexico. Hier heb ik Sharon van Sharon Marketing & Media ontmoet. Een Nederlandse ondernemer die fulltime aan het reizen is met haar bedrijf. Merendeel van mijn reis door Mexico trok ik met haar op.

Het was fijn om daar iemand te hebben die ook aan het werk was. Zo konden we samen tripjes plannen in de avonden en weekenden. We hebben een geweldige tijd gehad samen en Sharon is nu alweer bijna een jaar aan het genieten van het mooie Colombia. Zo trots op haar hoe ze dit allemaal in je eentje doet!

Sharon heeft mij geholpen met een aantal teksten te schrijven voor mijn advertenties en website. Nu mocht ik voor haar een logo en huisstijl ontwerpen waar je hier het resultaat van ziet.
Klant: Sharon Marketing & Media Categorie: Branding Jaar: 2022
Huisstijl

Woorden van de klant

“Een tijdje terug vroeg ik of Jessie een logo voor mijn nieuwe bedrijf kon ontwerpen. Zelf had ik nog geen idee wat ik precies wilde, maar gelukkig is Jessie aan de slag gegaan met verschillende ontwerpen. Bij het maken van een logo heeft zij veel aandacht gegeven aan de kernwaarden van mijn bedrijf en mij als persoon. Jessie kwam met verschillende opties voor logo’s die allemaal heel professioneel en met oog voor detail gemaakt waren. Ik ben heel tevreden over de communicatie, de persoonlijke aandacht en de professionaliteit van Jessie. Daarnaast heeft zij ook nog templates voor mij ontworpen die ik kan gebruiken voor mijn socialmedia-accounts. Ik kan Jessie van harte aanbevelen!”

- Sharon, Sharon Marketing & Media

Laten we samenwerken

Momenteel neem ik graag nieuwe projecten aan, dus heb je interesse in mijn werk? Neem gerust en vrijblijvend contact op via onderstaande button.